NA 2 SECONDEN NAAR JE CONCURRENT 2 seconden lijken niets, maar ze maken een wereld van verschil. Het verschil tussen het verleiden van een potentiële klant met jóuw prachtige website… of met die van je concurrent. Want na 2 seconden laadtijd is 57% van je websitebezoekers alweer weg. Onderweg naar de website van je concurrent. En 80% van deze bezoekers komt zelfs nooit meer terug op jouw site. 😮 READY, GET SET…
TE LAAT!

Snel, sneller, snelst!

Een supersnelle laadtijd van je website is belangrijk… heel erg belangrijk. Anders ben je te laat en kiest jouw potentiele klant voor de website van jouw (snellere) concurrent. Maar Google doet er nog een schepje bovenop. Want, hoe langer de laadtijd en hoe meer bezoekers je site direct verlaten, hoe lager je ranking op Google. Een trage website verslechtert dus de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Dat wil je voorkomen!

Daarom ontwerpt Genius Creations niet alleen hele mooie websites, maar ook hele snelle websites. Websites die laden binnen 2 seconden!

d

Jouw website, SEO-proof

Wij laten graag ons creatieve brein de vrije loop. Zo maken we web designs op maat. Wij gieten jouw unieke huisstijl in een passend en onderscheidend design. En dankzij onze slimme SEO toepassingen is jouw website goed vindbaar op Google en andere zoekmachines. Klaar voor het web en voor jouw (potentiële) klant! Wil jij weten of jouw huidige website verbeterd kan worden?

Vraag dan nu een gratis web scan aan!_

Hoe gaan we te werk?

Doelgroep

Onder het genot van een kop koffie bespreken we de doelgroep en het imago van je bedrijf.

Ontwerp

Wij ontwerpen een overtuigende website, afgestemd op jouw doelgroep.

Concept

Vol trots komen wij het concept voor jouw website presenteren.

Live

100% tevreden? Wij maken je website gebruiksklaar zodat deze snel ‘live’ kan!

Zo maak je een goede website_

snelle website laten maken

De eerste indruk telt! + -

Bezoekers van je website beslissen in een split second of ze wegklikken of niet. De eerste indruk moet dus goed zijn! Een overtuigend design en pakkende teksten verleiden de bezoeker om je website verder te ontdekken.

Eenvoud en overzicht + -

Less is more. Absoluut! Je wilt de aandacht van je bezoeker zo lang mogelijk vasthouden. Dat doe je door je website zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Kies voor een overzichtelijke structuur en geef elementen een logische plek.

UX Design + -

UX Design? Say what?! UX Design staat voor User Experience Design. Dit betekent dat je de ervaring van de gebruiker vooropstelt tijdens het ontwerpen en bouwen van je website. Vraag jezelf eens af: Wie gaat je website gebruiken? Wat voor gevoel wil je de bezoeker geven en wat wil je dat hij of zij uiteindelijk doet op je website?

Responsive design + -

Nog meer design? Zeker! Want een goede website ziet er perfect uit op ieder apparaat. Van desktop tot laptop en van tablet tot smartphone. Zo behoud je de leesbaarheid en lay-out van je website en dat waardeert niet alleen je bezoeker, maar Google ook!

What you see ... + -

.. is what you get. Precies! Gebruikers van tegenwoordig zijn gericht op visuele content. Kies daarom voor een prikkelende afbeelding, voeg waar nodig tekst toe en een duidelijke call to action! Zo ziet je gebruiker snel wat hij krijgt, en wat hij daarvoor moet doen.

Interne links + -

Een interne linkstructuur is een handige en bovendien slimme manier om je bezoeker mee te nemen door je hele website. Bied logische doorklikmogelijkheden, waar je bezoeker echt iets aan heeft. Zo verbeter je de gebruikerservaring en -betrokkenheid van je site. En ook hier kijkt Google naar!

Veilige website + -

Ken je dat slotje dat in de adresbalk, naast de URL van een website? Dit slotje geeft aan dat de website over een SSL-certificaat beschikt. Dit houdt in dat de website een beveiligde verbinding gebruikt en gebruikers veilig hun gegevens kunnen achterlaten. Zo vergroot je de betrouwbaarheid van je website.

SEO-proof + -

Je kunt een prachtige website maken, maar als er geen bezoekers op afkomen heb je daar natuurlijk weinig aan. Een écht goede website is dus niet alleen mooi, maar ook SEO-proof. Dat betekent dat je website zo is ingericht dat hij goed scoort op Google en andere zoekmachines.

"Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig. Met een geweldig resultaat als gevolg!"

Kimberley_ Cloud Nine Holiday Rentals

“Erg tevreden over de deskundigheid van Genius Creations! Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding!"

Jaap_ FC Drunen

‘’Werken met Genius Creations is een absolute aanrader! Zij werpen een frisse blik op de zaak, hebben een berg kennis en creativiteit in huis en maken het af met een dosis humor en energie. Dat is hoe wij Genius Creations kennen.’’

Joost_ LUMIX Light

Onze klanten_


Reviews

Genius Creations

11 Reviews

Kantoor in Beweging 07/01/2021

Trustpilot
Top website en service!
Na een eerste kennismaking met Genius Creations waren wij direct overtuigd. De energie, de goede ideeëen en de professionaliteit maakte de keuze voor hen eenvoudig. Volledige vrijheid hebben we ze gegeven in het design en de opbouw voor de website, wat heeft geresulteerd in een overzichtelijke en dynamische site, perfect passend bij ons als Kantoor in Beweging. Korte lijnen, snelle service en goed meedenken, dat kun je van ze verwachten. Dank voor de fijne samenwerking!

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!
Meer informatie