Volg ons

Snel, sneller, snelst!

Een supersnelle laadtijd van je website is belangrijk… heel erg belangrijk. Anders ben je te laat en kiest jouw potentiele klant voor de website van jouw (snellere) concurrent. Maar Google doet er nog een schepje bovenop. Want, hoe langer de laadtijd en hoe meer bezoekers je site direct verlaten, hoe lager je ranking op Google. Een trage website verslechtert dus de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Dat wil je voorkomen!

Daarom ontwerpt Genius Creations niet alleen hele mooie websites, maar ook hele snelle websites. Websites die laden binnen 2 seconden!

d

Jouw website, SEO-proof

Wij laten graag ons creatieve brein de vrije loop. Zo maken we web designs op maat. Wij gieten jouw unieke huisstijl in een passend en onderscheidend design. En dankzij onze slimme SEO toepassingen is jouw website goed vindbaar op Google en andere zoekmachines. Klaar voor het web en voor jouw (potentiële) klant! Wil jij weten of jouw huidige website verbeterd kan worden?

Vraag dan nu een gratis web scan aan!_

Hoe gaan we te werk?

Doelgroep

Onder het genot van een kop koffie bespreken we de doelgroep en het imago van je bedrijf.

Ontwerp

Wij ontwerpen een overtuigende website, afgestemd op jouw doelgroep.

Concept

Vol trots komen wij het concept voor jouw website presenteren.

Live

100% tevreden? Wij maken je website gebruiksklaar zodat deze snel ‘live’ kan!

Zo maak je een goede website_

snelle website laten maken

De eerste indruk telt! + -

Bezoekers van je website beslissen in een split second of ze wegklikken of niet. De eerste indruk moet dus goed zijn! Een overtuigend design en pakkende teksten verleiden de bezoeker om je website verder te ontdekken.

Eenvoud en overzicht + -

Less is more. Absoluut! Je wilt de aandacht van je bezoeker zo lang mogelijk vasthouden. Dat doe je door je website zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken. Kies voor een overzichtelijke structuur en geef elementen een logische plek.

UX Design + -

UX Design? Say what?! UX Design staat voor User Experience Design. Dit betekent dat je de ervaring van de gebruiker vooropstelt tijdens het ontwerpen en bouwen van je website. Vraag jezelf eens af: Wie gaat je website gebruiken? Wat voor gevoel wil je de bezoeker geven en wat wil je dat hij of zij uiteindelijk doet op je website?

Responsive design + -

Nog meer design? Zeker! Want een goede website ziet er perfect uit op ieder apparaat. Van desktop tot laptop en van tablet tot smartphone. Zo behoud je de leesbaarheid en lay-out van je website en dat waardeert niet alleen je bezoeker, maar Google ook!

What you see ... + -

.. is what you get. Precies! Gebruikers van tegenwoordig zijn gericht op visuele content. Kies daarom voor een prikkelende afbeelding, voeg waar nodig tekst toe en een duidelijke call to action! Zo ziet je gebruiker snel wat hij krijgt, en wat hij daarvoor moet doen.

Interne links + -

Een interne linkstructuur is een handige en bovendien slimme manier om je bezoeker mee te nemen door je hele website. Bied logische doorklikmogelijkheden, waar je bezoeker echt iets aan heeft. Zo verbeter je de gebruikerservaring en -betrokkenheid van je site. En ook hier kijkt Google naar!

Veilige website + -

Ken je dat slotje dat in de adresbalk, naast de URL van een website? Dit slotje geeft aan dat de website over een SSL-certificaat beschikt. Dit houdt in dat de website een beveiligde verbinding gebruikt en gebruikers veilig hun gegevens kunnen achterlaten. Zo vergroot je de betrouwbaarheid van je website.

SEO-proof + -

Je kunt een prachtige website maken, maar als er geen bezoekers op afkomen heb je daar natuurlijk weinig aan. Een écht goede website is dus niet alleen mooi, maar ook SEO-proof. Dat betekent dat je website zo is ingericht dat hij goed scoort op Google en andere zoekmachines.

Ervaringen van klanten_