Volg ons
cloud nine holiday rentals

Portfolio

VROLIJK EN ZONNIG LOGO PASSEND BIJ IDENTITEIT

Cloud Nine Holiday Rentals verhuurt sinds 2016 vakantievilla’s en appartementen in de omgeving van El Campello, Spanje. Met veel passie en kunde verhuren ze de mooiste kustverblijven.
Cloud Nine Holiday Rentals biedt een complete service. Ze geven antwoord op alle vragen, maken de huurovereenkomst op, zorgen voor een agent in het kustgebied voor een vlotte aankomst en regelen met veel plezier speciale gastverzoeken, zoals het boeken van een taxi of het afleveren van boodschappen op het verblijf.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN PASSEND LOGO

Na het opstarten van haar bedrijf was eigenaresse Kimberley op zoek naar een passend logo. Met een kop koffie en thee zijn we gaan brainstormen over de identiteit van Cloud Nine Holiday Rentals. Samen kwamen we tot de conclusie dat het logo een vrolijke en zonnige uitstraling moest gaan krijgen. En dat is gelukt!


“Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!”
– Kimberley van Alphen, Cloud Nine Holiday Rentals