Volg ons
Van Dal Automaterialen

Portfolio

“WIJ STAAN VOOR IEDEREEN KLAAR MET HET BESTE ADVIES” – VAN DAL AUTOMATERIALEN

Van Dal Automaterialen is een familiebedrijf dat met 4 generaties al ruim 50 jaar met veel passie, kennis én kunde klaarstaat voor haar klanten. Wat in 1970 ooit begon bij Dorus van Dal met de verkoop van racefietsen vanuit een schuurtje op de Vliedberg in Vlijmen, is uitgegroeid tot één van de grootste automaterialenzaken in de regio.

Van Dal staat voor kwaliteit en service op maat. Ook voor advies bij de zoektocht naar het juiste product ben je bij ze aan het juiste adres. Het team bestaat enkel uit vakmensen die het assortiment van binnen en buiten kennen. Ze denken met je mee en zijn pas tevreden wanneer jij dit ook bent!

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN WEBSITE MET EEN GESCHIEDENIS

In onze zoektocht naar nieuwe opdrachten zagen we dat de website van Van Dal Automaterialen niet zichtbaar was. We aarzelden geen moment en namen direct contact op om te vragen wat de reden hiervan was. Yes, we belde op het juiste moment! Emiel Brummer was ervan op de hoogte dat de website niet langer actief was en hierover ook in gesprek met de toenmalige hostingpartij. Aangezien Emiel hier niet veel wijzer van werd, besloot hij om de hosting direct aan ons over te dragen en daarbij opdracht te geven om de website z.s.m. weer in de lucht te zetten. Na een leuk gesprek gehad te hebben met Emiel, vonden hij en eigenaar Ad van Dal het ook tijd om de website meteen compleet te laten vernieuwen door ons. Hier was al tientallen jaren niets aan gedaan. Een erg leuke opdracht waarin ook een kleine flashback is verwerkt naar het moment waarop het ooit is begonnen.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk op www.vandalautomaterialen.nl

 

“Super bedrijf. Ik heb samen met Genius Creations de website mogen maken. Het zijn echte toppers. Klantvriendelijk, meedenkend en persoonlijk. Ze nemen alle wensen mee een maken er een prachtig plaatje van. Ik kan het aan iedereen aanraden” – Emiel Brummer, Van Dal Automaterialen