Volg ons

Portfolio

EEN WEBSITE MET BELEVING

Door zijn jarenlange ervaring als leidinggevende binnen de overheid en het Korps Mariniers weet Harko-Jan Huizenga, eigenaar van HLDC, als geen ander hoe belangrijk het is om te werken binnen een effectief team. Organisaties komen dagelijks, zeker in tijden van crisis, continu voor nieuwe uitdagingen te staan. Enkel een team dat goed op elkaar is ingespeeld kan omgaan met deze nieuwe uitdagingen, heeft vertrouwen in elkaar en is altijd gefocust op het behalen van het gezamenlijke doel. Harko-Jan gaat geen uitdaging uit de weg en helpt organisaties keer op keer met het behalen van haar doelen door het creëren van effectieve teams.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE

Voor zijn nieuwe bedrijf, Huizenga Leadership Development & Coaching oftewel HLDC, zocht Harko-Jan een bedrijf dat een passende website kon maken waarin zijn dienstverlening duidelijk naar voren zou komen. De wensen waren helder… Een gebruiksvriendelijke website met de juiste beleving. Yes, leuke opdracht!

Harko-Jan was direct enthousiast over ons eerste conceptontwerp, waardoor de website snel opgeleverd kon worden.


“Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!’’
– Harko-Jan Huizenga, HLDC