Volg ons
kantoor in beweging

Portfolio

WIJ BRENGEN JOUW KANTOOR IN BEWEGING…

Kantoor in Beweging: dé specialist in beweging op de werkvloer. Iedere dag zet het hele team van Kantoor in Beweging zich vol enthousiasme en overgave in om Nederland en België gezonder te laten werken. Ze brengen organisaties én hun medewerkers letterlijk en met plezier in beweging. En meer werkplezier en vitaliteit bij jouw medewerkers, daar doen we het voor!

“Wij hebben al meer dan 500 organisaties letterlijk in beweging gebracht, daar zijn we écht trots op!”  Boris Grossfeld

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN WEBSITE IN BEWEGING
Wat begon met het uitvoeren van een web scan, om te kijken waar de verbeterpunten lagen, resulteerde in een compleet nieuwe website met drone beelden. Dit is nu een goed voorbeeld van het groeien naar een mooie samenwerking! Na meerdere gesprekken gevoerd te hebben over de wensen en doelen voor de website, konden we van start met het bepalen van de juiste structuur en vormgeving. Super dat we direct het vertrouwen en de vrijheid kregen om creatief van te start te gaan. Het maken van de drone opnames was een hele mooie aanvulling voor de website die hierdoor letterlijk ‘in beweging’ is.

Benieuwd naar het resultaat? Ga naar www.kantoorinbeweging.com

 

“Top website en service! Na een eerste kennismaking met Genius Creations waren wij direct overtuigd. De energie, de goede ideeëen en de professionaliteit maakte de keuze voor hen eenvoudig. Volledige vrijheid hebben we ze gegeven in het design en de opbouw voor de website, wat heeft geresulteerd in een overzichtelijke en dynamische site, perfect passend bij ons als Kantoor in Beweging. Korte lijnen, snelle service en goed meedenken, dat kun je van ze verwachten. Dank voor de fijne samenwerking!– Boris Grossfeld, Kantoor in Beweging