Portfolio

LOGO EN WEBSITE PASSEND BIJ HET MERKVERHAAL

Als verlichtingsgroothandel steekt LUMIX Light graag haar nek uit voor goede, veilige en duurzame verlichting. Sporthallen, kantoren, scholen, winkels en fabrieken vertrouwen op het specialisme van LUMIX Light. Dankzij jarenlange ervaring en kennis maakt LUMIX Light een passend lichtplan en levert de bijbehorende verlichtingsarmaturen, klaar om geïnstalleerd te worden.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN NIEUW LOGO EN WEBSITE

Joost van Dillen is eigenaar van LUMIX Light. Hij klopte bij ons aan met de vraag of we het ‘oubollige logo’ van LUMIX Light (zijn woorden, niet die van ons ?) wilden updaten en de website in een fris nieuw jasje wilden steken. Yes, een opdracht die precies in ons straatje past!

Joost koos een strakke moderne stijl, passend bij het merkverhaal van LUMIX Light. Deze stijl vormt niet alleen de basis voor het vernieuwde logo, maar ook voor het design van de website. Naast een frisse look and feel heeft de vernieuwde website ook nieuwe interface gekregen waardoor de site nu gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

Joost was erg enthousiast over ons eerste ontwerp. Daardoor kon de vernieuwde website snel de lucht in!

 

WE ONTWIKKELDEN OOK… EEN PASSEND RELATIEGESCHENK

LUMIX Light biedt haar klanten niet alleen een waterdicht verlichtingsplan, maar nu ook deze strakke paraplu. Een passend relatiegeschenk, dat we graag voor Joost ontwierpen. Uiteraard voorzien van het nieuwe logo.


‘’Werken met Genius Creations is een absolute aanrader! Zij werpen een frisse blik op de zaak, hebben een berg kennis en creativiteit in huis en maken het af met een dosis humor en energie. Dat is hoe wij Genius Creations kennen. Wij zijn druk met ons vak en Genius Creations regelt voor ons alle creatieve zaken. Daarover zijn we zeer tevreden!’’
– Joost van Dillen, LUMIX Light

 


Reviews

Genius Creations

10 Reviews

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!

Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

Trustpilot
Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
Meer informatie