Volg ons

Portfolio

LOGO EN WEBSITE PASSEND BIJ HET MERKVERHAAL

Als verlichtingsgroothandel steekt LUMIX Light graag haar nek uit voor goede, veilige en duurzame verlichting. Sporthallen, kantoren, scholen, winkels en fabrieken vertrouwen op het specialisme van LUMIX Light. Dankzij jarenlange ervaring en kennis maakt LUMIX Light een passend lichtplan en levert de bijbehorende verlichtingsarmaturen, klaar om geïnstalleerd te worden.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN NIEUW LOGO EN WEBSITE

Joost van Dillen is eigenaar van LUMIX Light. Hij klopte bij ons aan met de vraag of we het ‘oubollige logo’ van LUMIX Light (zijn woorden, niet die van ons ?) wilden updaten en de website in een fris nieuw jasje wilden steken. Yes, een opdracht die precies in ons straatje past!

Joost koos een strakke moderne stijl, passend bij het merkverhaal van LUMIX Light. Deze stijl vormt niet alleen de basis voor het vernieuwde logo, maar ook voor het design van de website. Naast een frisse look and feel heeft de vernieuwde website ook nieuwe interface gekregen waardoor de site nu gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is.

Joost was erg enthousiast over ons eerste ontwerp. Daardoor kon de vernieuwde website snel de lucht in!

 

WE ONTWIKKELDEN OOK… EEN PASSEND RELATIEGESCHENK

LUMIX Light biedt haar klanten niet alleen een waterdicht verlichtingsplan, maar nu ook deze strakke paraplu. Een passend relatiegeschenk, dat we graag voor Joost ontwierpen. Uiteraard voorzien van het nieuwe logo.


‘’Werken met Genius Creations is een absolute aanrader! Zij werpen een frisse blik op de zaak, hebben een berg kennis en creativiteit in huis en maken het af met een dosis humor en energie. Dat is hoe wij Genius Creations kennen. Wij zijn druk met ons vak en Genius Creations regelt voor ons alle creatieve zaken. Daarover zijn we zeer tevreden!’’
– Joost van Dillen, LUMIX Light