Portfolio

WEBSITE & ANIMATIEFILM OP MAAT | KRISTEL COACHING

Kristel heeft door haar jarenlange ervaring in de sportwereld als Personal Trainer en Coach met veel succes mannen en vrouwen geholpen met het bereiken van hun fysieke doelen. Middels krachttraining, persoonlijke- en onderbouwde voedingsbegeleiding, no-nonsense coaching en praktische handvatten helpt ze mensen om krachtiger in het leven te staan. Kristel weet als geen ander hoe belangrijk het is om haalbare doelen op te stellen. “Er is niets zo frustrerend als het hebben van fysieke doelen die te ver buiten je bereik liggen. Daarom zet ik jouw doelen om in een helder plan van aanpak met een op maat gemaakt trainingsprogramma en voedingsschema. Het is altijd mijn doel om mensen weer te laten stralen wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijken. Niet alleen door wat ze zien, maar vooral door hoe ze zich voelen.”

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN DOELGERICHTE WEBSITE OP MAAT

Kristel zocht voor haar nieuwe bedrijf Kristel Coaching een bedrijf dat een pakkende website kon maken waarin haar dienstverlening duidelijk naar voren zou komen. Na het inventariseren van de wensen en het in kaart brengen van de doelgroep, konden we van start! Het gebruikersgemak, heldere call to action buttons en een persoonlijke touch stonden bovenaan in het wensenlijstje. Wij mochten ons creatieve brein volledig de vrije loop laten wanneer het ging om de look & feel van de website. Yes!

Kristel was gelukkig erg enthousiast over het conceptontwerp, waardoor de website snel ‘live’ kon!

 

WE ONTWIKKELDEN OOK… EEN PASSENDE ANIMATIEFILM

Om op een informatieve en leuke manier de dienstverlening van Kristel Coaching naar voren te laten komen, hadden wij het idee ingebracht om een animatiefilm te maken. Kristel was niet direct overtuigt maar door haar vertrouwen in ons kregen we toch opdracht om van start te gaan met het schrijven van een script. Na goedkeuring van het script zijn we van start gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van de film. Kristels reactie op het eindresultaat: “Super dat jullie dit idee hebben aangedragen, ben er heel blij mee. Echt een goede toevoeging aan de website!”


“ Genius heeft een
 mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!” – Kristel Oerlemans, Kristel Coaching

 

 

YouTube video

Reviews

Genius Creations

10 Reviews

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!

Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

Trustpilot
Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
Meer informatie