Portfolio

WEBSITE & ANIMATIEFILM OP MAAT | KRISTEL COACHING

Kristel heeft door haar jarenlange ervaring in de sportwereld als Personal Trainer en Coach met veel succes mannen en vrouwen geholpen met het bereiken van hun fysieke doelen. Middels krachttraining, persoonlijke- en onderbouwde voedingsbegeleiding, no-nonsense coaching en praktische handvatten helpt ze mensen om krachtiger in het leven te staan. Kristel weet als geen ander hoe belangrijk het is om haalbare doelen op te stellen. “Er is niets zo frustrerend als het hebben van fysieke doelen die te ver buiten je bereik liggen. Daarom zet ik jouw doelen om in een helder plan van aanpak met een op maat gemaakt trainingsprogramma en voedingsschema. Het is altijd mijn doel om mensen weer te laten stralen wanneer ze zichzelf in de spiegel bekijken. Niet alleen door wat ze zien, maar vooral door hoe ze zich voelen.”

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN DOELGERICHTE WEBSITE OP MAAT

Kristel zocht voor haar nieuwe bedrijf Kristel Coaching een bedrijf dat een pakkende website kon maken waarin haar dienstverlening duidelijk naar voren zou komen. Na het inventariseren van de wensen en het in kaart brengen van de doelgroep, konden we van start! Het gebruikersgemak, heldere call to action buttons en een persoonlijke touch stonden bovenaan in het wensenlijstje. Wij mochten ons creatieve brein volledig de vrije loop laten wanneer het ging om de look & feel van de website. Yes!

Kristel was gelukkig erg enthousiast over het conceptontwerp, waardoor de website snel ‘live’ kon!

 

WE ONTWIKKELDEN OOK… EEN PASSENDE ANIMATIEFILM

Om op een informatieve en leuke manier de dienstverlening van Kristel Coaching naar voren te laten komen, hadden wij het idee ingebracht om een animatiefilm te maken. Kristel was niet direct overtuigt maar door haar vertrouwen in ons kregen we toch opdracht om van start te gaan met het schrijven van een script. Na goedkeuring van het script zijn we van start gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van de film. Kristels reactie op het eindresultaat: “Super dat jullie dit idee hebben aangedragen, ben er heel blij mee. Echt een goede toevoeging aan de website!”


“ Genius heeft een
 mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!” – Kristel Oerlemans, Kristel Coaching

 

 

YouTube video