Volg ons
Mr. Land Rover

Portfolio

KEEP MAKING ADVENTURES…

Als Land Rover liefhebber weet je dat de meeste Land Rover voertuigen die in de geschiedenis zijn geproduceerd nog steeds op de weg zijn. Mr. Land Rover wil jou als liefhebber graag helpen bij het vinden van de beste nieuwe onderdelen, zodat ook jouw Land Rover lekker kan blijven rijden!

Mr. Land Rover is, met meer dan 19.000 producten, een van de grootste Europese leveranciers van Land Rover onderdelen en accessoires. Ze bieden hoge kwaliteit tegen de beste prijs. Of je nu op zoek bent naar nieuwe verlichting, motoronderdelen of een imperiaal, je vindt het allemaal in de webshop!

“Onze liefde voor Land Rovers is diepgeworteld. Deze liefde willen we graag met je delen via onze webshop!”  Mr. Land Rover

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN OVERZICHTELIJKE EN SNELLE WEBSHOP & PROMOFILM
Een webshop met meer dan 19.000 producten die overzichtelijk en snel blijft, dit was de uitdaging voor de webshop van Mr. Land Rover. Door het creëren van een zoekoptie die direct het gewenste product weergeeft, overzichtelijke categorieën en diverse zoekfilters, hebben we een webshop neergezet die ver boven verwachting presteert. Op het moment dat de webshop ‘live’ ging, kwamen de eerste bestellingen al binnen! Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen 🙂

Benieuwd naar het resultaat? Ga naar www.mr-landrover.com

Om de website te promoten via Social media hebben we daarnaast ook een promofilm gemaakt. Zie hieronder het eindresultaat!