Volg ons

Portfolio

ONLINE GOED VINDBAAR VOOR POTENTIËLE KLANTEN

W. van Eijndhoven Schilderwerken richt zich op zowel particuliere als zakelijke klanten in Loon op Zand en omstreken. W. van Eijndhoven Schilderwerken luistert naar de wensen van de klant, heeft kennis van het vak en streeft altijd naar het perfecte eindresultaat, zowel technisch als esthetisch. En dankzij diverse samenwerkingen met andere schilders, stukadoors, timmermannen en aannemers heeft W. van Eijndhoven Schilderwerken een breed aanbod aan diensten.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN WEBSITE BINNEN 2 WEKEN

Eigenaar Wout van Eijndhoven wilde een mooie, snelle en eenvoudige website zodat (potentiële) klanten zijn bedrijf gemakkelijk kunnen vinden. En daarvoor kwam Wout bij ons! Hij wist precies wat hij wilde, dus voor deze keer hebben we het kopje koffie overgeslagen en alles telefonisch in kaart gebracht. We zijn meteen aan de slag gegaan en het eerste concept was raak. Daardoor is de complete website binnen 2 weken na ons telefoongesprek al opgeleverd!


‘’Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!’’
– Wout van Eijndhoven