Volg ons
Werkplekvoordeel

Portfolio

GEZOND ÉN VOORDELIG AAN HET WERK!

Met als doel om zowel de thuiswerkplek als de kantoorwerkplek ergonomisch gezond in te richten voor een voordelige prijs, is de webshop WerkplekVoordeel.nl ontstaan.

Dat het meubilair op ieders lichaamsbouw kan worden ingesteld is essentieel voor het voldoen aan de juiste ergonomie richtlijnen. Het meubilair van WerkplekVoordeel.nl voldoet dan ook aan de ARBO richtlijnen en is van hoge kwaliteit.

“Wij richten je werkplek gezond én voordelig in!”  WerkplekVoordeel.nl

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN OVERZICHTELIJKE & SNELLE WEBSHOP
Na onze oplevering van de vernieuwde website van KantoorinBeweging.com begonnen de handen van eigenaar Boris Grossfeld te jeuken bij het idee van een 2e website! Hij zag markt voor voordelige ergonomische werkplek producten en stelde ons de vraag een overzichtelijke en snelle webshop voor hem te ontwikkelen/ontwerpen. Allereerst super natuurlijk dat een tevreden klant wederom een opdracht bij ons uitzet en daarnaast ook nog eens helemaal ons ding! Webshops ontwerpen en bouwen, dat doen wij graag. Een webshop neerzetten die goed rankt in Google én klanten aanzet tot koop, dat is waar wij voor gaan!

Ook was er nog geen logo. Leuk! Dit is namelijk ook één van onze expertises, dus daar gingen we… ‘op naar de tekentafel!’ Lekker creatief bezig zijn 🤓

Benieuwd naar het eindresultaat van de webshop en het logo? Ga naar www.werkplekvoordeel.nl

 

“Bedankt voor de fijne samenwerking Ivy en Michael! Jullie denken altijd met ons mee, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Uiteraard zijn wij ook harstikke tevreden over het eindresultaat, waardoor wij gelijk maar een tweede website via jullie hebben gedaan :). Bedankt!” – WerkplekVoordeel.nl (onderdeel van Kantoor in Beweging)