Volg ons
Jan de Vaan

Portfolio

OM JEZELF TE VERBETEREN MOET JE JEZELF BLIJVEN UITDAGEN…

… En dit doet Jan de Vaan Logistieke Diensten maar al te graag!

Met ruim 25 jaar ervaring in de transportwereld heeft Jan de Vaan zijn sporen inmiddels wel verdiend. Door zijn ondernemersbloed en de kansen die zich voordeden besloot Jan 5 jaar geleden om voor zichzelf te beginnen, en met succes! Met veel passie en kunde voor het vak daagt Jan zichzelf en zijn medewerkers elke dag weer uit om het beste eruit te halen. Het persoonlijk contact met korte lijnen wordt erg gewaardeerd door de opdrachtgevers. Vakbekwaamheid, flexibiliteit, betrouwbaarheid en de klanttevredenheid staan bij Jan de Vaan dan ook vanzelfsprekend hoog in het Vaandel!

“Wij houden van korte lijnen, denken altijd in oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg”  Jan de Vaan

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN KRACHTIGE WEBSITE 

“Wat een fijn gesprek!” Dat is wat ik dacht na het eerste gesprek met Jan en Mary de Vaan. Super om andere ondernemers te spreken die ook met zoveel passie en enthousiasme over hun vak praten. Doordat we eigenlijk meteen op 1 lijn zaten voor wat betreft onze ideeën voor de nieuwe website, konden we direct van start! De wens was een krachtige website die duidelijk zou maken waar Jan de Vaan voor staat en wat ze voor haar opdrachtgevers kunnen betekenen op het gebied van transport. Aangezien de activiteiten van Jan de Vaan regelmatig gedeeld worden via Facebook, met ruim 1200 volgers!, hebben we Facebook gekoppeld aan de website. Dit zorgt ervoor dat het laatste nieuws altijd altijd zichtbaar is op de website!
Benieuwd naar het eindresultaat? Ga naar www.jandevaan.com

 

“Snelle en professionele service met persoonlijke aandacht! Onze eerste kennismaking was erg positief. Na het uitwisselen van onze ideeën waren wij verrast hoe de website vorm was gegeven. Makkelijk en snel contact. Mocht je op zoek zijn naar mensen die begrijpen wat je bedoelt zijn ze beslist een aanrader!” – Jan en Mary de Vaan, Jan de Vaan Logistieke Diensten

 

 

Bekijk meer Genius Creaties