Volg ons
KCT

Portfolio

CREATING COMFORT  | KLEIN COMFORT TECHNIEK

Met ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen en leveren van warmtepompen en comfort systemen voor de woningbouw en utiliteit kan Klein Comfort Techniek elk project aan.
Ze staat voor innovatieve totaaloplossingen waarbij comfort en woongenot voorop staan op een betaalbare en energiebesparende manier. De kracht van Klein Comfort Techniek is het vertalen van de wensen van de eindgebruiker in een maatwerk oplossing in samenspraak met een adviseur of installateur.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN DUURZAME WEBSITE
Aan de oude website van Klein Comfort Techniek was al even niets gedaan. Tijd voor vernieuwing vond directeur Harry Klein. Na een goed gesprek konden we direct van start met een nieuw design. Hierbij stond het gebruikersgemak en het juist uitdragen van de dienstverlening centraal.

Benieuwd naar het resultaat? Ga naar www.kleincomforttechniek.nl

 

“Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)” – Harry Klein, Klein Comfort Techniek