Portfolio

EEN DUURZAME OPLOSSING

FC Drunen is een voetbalvereniging voor jong en oud. Iedereen is er welkom voor een potje voetbal, of een van de andere evenementen en festiviteiten die de club regelmatig organiseert. FC Drunen staat voor een juiste samenhang van sportief succes, spelvreugde en maatschappelijke betrokkenheid.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN EYECATCHER

FC Drunen wilde een echte eyecatcher in hun voetbalkantine. Dus… wij gingen eens langs bij de club. Het viel ons direct op dat er weinig verlichting was in de kantine. Dit bracht ons op het idee om een groep LED panelen te bevestigen aan het plafond. Hiermee wek je de illusie van een lichtstraat.

Speciaal voor FD Drunen ontwierpen we een grote afbeelding met boomtoppen en een blauwe hemel. Zo haalt de club het buitengevoel naar binnen. Maar de LED panelen doen meer. Ze bieden namelijk ook sponsormogelijkheden voor de club. In samenwerking met Vugts Reclame zijn de panelen namelijk bestickerd met logo’s van sponsoren.

Wil jij dat jouw bedrijfslogo ook te zien is op deze eyecatcher in de kantine van FC Drunen? Neem dan contact op met Jaap Verstraate via sponsoring@fcdrunen.nl.


“We zijn erg tevreden over de deskundigheid van Genius Creations! Alles is zo goed en professioneel verlopen, van offerte tot levering. Genius Creations werkt oplossingsgericht en heeft een juiste prijs-kwaliteitverhouding. De LED verlichting, ontworpen en aangesloten door Genius Creations, is een verrijking voor onze kantine en met het oog op de toekomst: een duurzame oplossing!”
– Jaap Verstraate, FC Drunen

 


Reviews

Genius Creations

10 Reviews

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!

Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

Trustpilot
Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
Meer informatie