Volg ons

Portfolio

EEN DUURZAME OPLOSSING

FC Drunen is een voetbalvereniging voor jong en oud. Iedereen is er welkom voor een potje voetbal, of een van de andere evenementen en festiviteiten die de club regelmatig organiseert. FC Drunen staat voor een juiste samenhang van sportief succes, spelvreugde en maatschappelijke betrokkenheid.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN EYECATCHER

FC Drunen wilde een echte eyecatcher in hun voetbalkantine. Dus… wij gingen eens langs bij de club. Het viel ons direct op dat er weinig verlichting was in de kantine. Dit bracht ons op het idee om een groep LED panelen te bevestigen aan het plafond. Hiermee wek je de illusie van een lichtstraat.

Speciaal voor FD Drunen ontwierpen we een grote afbeelding met boomtoppen en een blauwe hemel. Zo haalt de club het buitengevoel naar binnen. Maar de LED panelen doen meer. Ze bieden namelijk ook sponsormogelijkheden voor de club. In samenwerking met Vugts Reclame zijn de panelen namelijk bestickerd met logo’s van sponsoren.

Wil jij dat jouw bedrijfslogo ook te zien is op deze eyecatcher in de kantine van FC Drunen? Neem dan contact op met Jaap Verstraate via sponsoring@fcdrunen.nl.


“We zijn erg tevreden over de deskundigheid van Genius Creations! Alles is zo goed en professioneel verlopen, van offerte tot levering. Genius Creations werkt oplossingsgericht en heeft een juiste prijs-kwaliteitverhouding. De LED verlichting, ontworpen en aangesloten door Genius Creations, is een verrijking voor onze kantine en met het oog op de toekomst: een duurzame oplossing!”
– Jaap Verstraate, FC Drunen