Volg ons

Portfolio

BEDRIJF DIGITAAL OP DE KAART ZETTEN

Kamma Productie Outsourcing ontwerpt én produceert verlichting op maat voor het mkb. Met name bedrijven in de LED industrie zoeken vaak een ontwerppartner met een brede kennis van én ervaring met constructie, afwerking, nabewerking, las- en walswerk, coating en alle overige vormen van bewerking om tot een eindproduct te komen. Zelfs de montage van de LED verlichting wordt compleet uitgevoerd. Kortom, Kamma Productie Outsourcing is een totaalaanbieder die de markt van de LED industrie kent en op de hoogte is van de nieuwste technologieën.

 

GENIUS CREATIONS ONTWIKKELDE… EEN COMPLEET NIEUWE HUISSTIJL EN WEBSITE

Ronald Kamma, eigenaar van Kamma Productie Outsourcing, wilde zijn bedrijf digitaal op de kaart zetten. Daarvoor zocht hij een creatief bureau dat een compleet nieuwe huisstijl voor hem kon ontwerpen en dito website.

Natuurlijk dronken we eerst een kopje koffie met Ronald. Tijdens dat kopje koffie vroegen we naar de identiteit van zijn bedrijf en de manier waarop hij zijn doelgroep wil bereiken en aanspreken. Op basis van een fijn en persoonlijk gesprek hebben wij een aantal logo’s ontworpen en Ronald’s keus verder uitgewerkt tot een complete huisstijl en website.