Volg ons

Profiteren van online software

Vind jij het prettig om je werk altijd en overal bij de hand te hebben? Dat begrijpen we heel goed. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken. Met behulp van online software op maat heb je jouw werk- en privézaken altijd bij de hand. Je regelt alles gemakkelijk online. En het mooie is dat niet alleen jij hiervan profiteert, maar ook jouw klanten en medewerkers.


Online software op maat: wat is het?

Online software op maat wordt steeds populairder. Je beseft het misschien niet altijd: maar we maken met er met z’n allen steeds meer gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan de online omgeving waar je jouw e-mail leest, maar ook het online betalingssysteem waarmee je een bestelling op internet afrekent. We gebruiken deze software niet alleen voor privézaken, maar ook zakelijk maken we er veel gebruik van. Wat dacht je van online agendabeheer en CMS-systemen? Dit zijn allemaal handige tools, die veel efficiëntie en gemak bieden.


Online software op maat laten maken

Bij Genius helpen we jou met het ontwikkelen van eigen online software op maat. Heb je een webshop en wil je jouw klanten gemakkelijk laten afrekenen via een online betaalomgeving? Of ben je op zoek naar een gemakkelijk CMS-systeem waarop al jouw medewerkers online kunnen inloggen? Met beide situaties weten wij raad!
Wil je jouw klanten nét dat beetje extra service en gemak bieden? Bied ze de mogelijkheid om zelf online hun afspraken in te plannen. Dit is tevens ook handig voor jezelf. Zo kun jij precies zien welke afspraken er gepland staan. Zo zie je nooit meer een afspraak over het hoofd en heb je jouw agenda altijd bij de hand.


Wat zijn de voordelen van online software?

Online software op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Het fijne eraan is dat je het altijd en overal kunt gebruiken. Of je nu in de trein zit, op kantoor bent of koffie drinkt in jouw favoriete café: jouw eigen software is overal beschikbaar. Voor jezelf, maar (indien gewenst) ook voor jouw medewerkers of klanten. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Tegenwoordig vind je die vrijwel overal. Zelfs onderweg!


Online software voor jouw bedrijf

Wil jij ook profiteren van het gemak van online software? Bij Genius Creations maken we deze software volledig voor je op maat. Of je nu op zoek bent naar een CMS-systeem, een e-mailomgeving of online betaalmogelijkheden voor je website: bij Genius gaan we elke uitdaging aan. Heb je specifieke wensen? Dat vinden we alleen maar leuk. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit!Michael Luiken


MEER WETEN?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onder het genot van een kop koffie vertellen we je er alles over. Via onze contactpagina plan je gemakkelijk zelf een afspraak in.