Profiteren van online software

Vind jij het prettig om je werk altijd en overal bij de hand te hebben? Dat begrijpen we heel goed. Tegenwoordig is het steeds makkelijker om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken. Met behulp van online software op maat heb je jouw werk- en privézaken altijd bij de hand. Je regelt alles gemakkelijk online. En het mooie is dat niet alleen jij hiervan profiteert, maar ook jouw klanten en medewerkers.


Online software op maat: wat is het?

Online software op maat wordt steeds populairder. Je beseft het misschien niet altijd: maar we maken met er met z’n allen steeds meer gebruik van. Denk bijvoorbeeld aan de online omgeving waar je jouw e-mail leest, maar ook het online betalingssysteem waarmee je een bestelling op internet afrekent. We gebruiken deze software niet alleen voor privézaken, maar ook zakelijk maken we er veel gebruik van. Wat dacht je van online agendabeheer en CMS-systemen? Dit zijn allemaal handige tools, die veel efficiëntie en gemak bieden.


Online software op maat laten maken

Bij Genius helpen we jou met het ontwikkelen van eigen online software op maat. Heb je een webshop en wil je jouw klanten gemakkelijk laten afrekenen via een online betaalomgeving? Of ben je op zoek naar een gemakkelijk CMS-systeem waarop al jouw medewerkers online kunnen inloggen? Met beide situaties weten wij raad!
Wil je jouw klanten nét dat beetje extra service en gemak bieden? Bied ze de mogelijkheid om zelf online hun afspraken in te plannen. Dit is tevens ook handig voor jezelf. Zo kun jij precies zien welke afspraken er gepland staan. Zo zie je nooit meer een afspraak over het hoofd en heb je jouw agenda altijd bij de hand.


Wat zijn de voordelen van online software?

Online software op maat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Het fijne eraan is dat je het altijd en overal kunt gebruiken. Of je nu in de trein zit, op kantoor bent of koffie drinkt in jouw favoriete café: jouw eigen software is overal beschikbaar. Voor jezelf, maar (indien gewenst) ook voor jouw medewerkers of klanten. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Tegenwoordig vind je die vrijwel overal. Zelfs onderweg!


Online software voor jouw bedrijf

Wil jij ook profiteren van het gemak van online software? Bij Genius Creations maken we deze software volledig voor je op maat. Of je nu op zoek bent naar een CMS-systeem, een e-mailomgeving of online betaalmogelijkheden voor je website: bij Genius gaan we elke uitdaging aan. Heb je specifieke wensen? Dat vinden we alleen maar leuk. Het leveren van maatwerk is onze specialiteit!Michael Luiken


MEER WETEN?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onder het genot van een kop koffie vertellen we je er alles over. Via onze contactpagina plan je gemakkelijk zelf een afspraak in.


Reviews

Genius Creations

10 Reviews

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!

Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

Trustpilot
Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
Meer informatie