”Never waste a good crisis”

Deze quote hebben we natuurlijk niet zelf verzonnen… we wish! Nee, het zijn de woorden van Winston Churchill. Wat een uitspraken had die man. We kunnen deze mail met gemak vullen met pakkende en inspirerende Churchill-quotes, maar dat doen we niet.

Wat we wél doen is laten zien hoe jij, in navolging van Churchill’s woorden, de huidige coronacrisis vóór je kunt laten werken, in plaats van tegen je.

Want één ding weten we zeker: A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.
O, wacht… dat zijn wederom de woorden van Churchill. 😉

Wellicht treft de coronacrisis jou en je bedrijf zwaar, maar misschien heb je het – dankzij de crisis – juist drukker dan ooit. Hoe je het ook wendt of keert, de crisis heeft het consumentengedrag veranderd. Iedereen zit thuis en surft zich een bult. Daardoor is de online presence van je bedrijf nu belangrijker dan ooit!

Zorg dus voor een goede digitale indruk! Hoe je dat doet lees je hieronder…


1. Bouw of verbouw je website

Nu jouw klanten je vooral online vinden, is het belangrijk dat jouw bedrijf én je product of dienst ook online goed tot hun recht komen. Dus… tijd om je website eens onder handen te nemen! Kijk kritisch naar je website. Of beter nog; laat een buitenstaander naar je website kijken.
• Spreekt je website de juiste doelgroep aan?
• Is alles goed vindbaar?
• Is je website snel genoeg?


2. Creëer je eigen webshop

Online shopping is booming, zelfs in sectoren waar dit vóór de crisis ondenkbaar en overbodig leek. Afgelopen maand werd voor maar liefst 6 miljard euro afgerekend via iDeal. Dus als je nu nog niet overtuigd bent van het nut en de noodzaak van een goede webshop…


3. Laat je website echt spreken!

Wil je echt een goede eerste indruk maken? Ga dan full out en steek je bedrijf in een nieuw jasje. Met een nieuwe huisstijl, passend bij je bedrijf, weet jij je klanten te overtuigen. Nu én na de crisis.HULP NODIG?

Weet je niet waar je moet beginnen of heb je het te druk? Genius Creations denkt graag mee over het optimaliseren van je website of webshop en het (her)introduceren van je merk of huisstijl.

Ivy van Alphen

SAMEN ZORGEN WE VOOR EEN STERKE ONLINE PRESENCE!
Bel, mail of WhatsApp ons even voor een corona-proof kennismaking.


Reviews

Genius Creations

10 Reviews

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!

Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

Trustpilot
Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
Meer informatie