Wil jij beter vindbaar zijn in Google? Ga dan aan de slag de online presence van je bedrijf, te beginnen bij het optimaliseren van je website. Maar wacht! Voor je aan allerlei knoppen kunt draaien, moet je weten hoe je ervoor staat. Want meten = weten en weten = verbeteren. Wij helpen je met een gratis web scan. METEN, WETEN VERBETEREN

Waarom is een sterke online presence zo belangrijk?

We horen je denken: ‘Mijn online presence versterken? Nee hoor, mijn klanten vinden mij zo ook wel. Ik investeer liever in mijn offline presence.’ Maar wist je dat je de offline presence van je bedrijf juist kunt versterken door een goede online presence te creëren? Zo is 3 op de 4 klanten eerder geneigd een product of dienst af nemen als de online informatie klopt.

Zie je website als een digitaal visitekaartje. Je potentiële klant vindt hier alle belangrijke informatie en kan op een laagdrempelige manier kennismaken met je bedrijf. Op deze manier gaat je potentiële klant sneller over tot actie.

Wij meten de prestatie van je website

Snelheid + -

Wat is de laadtijd van je website?

Responsive design + -

Ziet je website er goed uit op desktop, laptop, tablet én mobiel?

SEO + -

Wordt je website goed gevonden via diverse zoekmachines?

Bedienbaarheid + -

Hoe is het gebruikersgemak? Is je website overzichtelijk en eenvoudig in gebruik?

Conversie + -

Oftewel, hoe zorg je ervoor dat bezoekers overgaan tot actie?

Veiligheid + -

Is je website veilig en betrouwbaar?

Look and feel + -

En omdat wij van huis uit echte liefhebbers zijn van mooi web design, kijken we ook meteen naar de look and feel van je website. Past je website bij de visie en uitstraling van je bedrijf? En spreekt je website de juiste doelgroep aan? Uit ervaring weten wij dat op dit gebied vaak nog veel winst te behalen valt!

Hoe werkt het?

 • Stap 1: Aanvraag gratis web scan

  Jij vraagt jouw gratis web scan aan. Dit kan via het onderstaande formulier of telefonisch 0416 - 44 10 03.

 • Stap 2: Analyse

  Wij analyseren jouw complete website op bovenstaande 7 punten.

 • Stap 3: Resultaten bespreken

  Binnen 2 werkdagen bellen wij je met de resultaten van de web scan. Het liefst komen we daarvoor persoonlijk bij je langs, maar dat gaat nu even niet  :-)

 • Stap 4: Quick wins

  Jij kunt direct aan de slag met een aantal quick wins!

 • Stap 5: Hulp nodig?

  Wij gooien graag onze expertise in de strijd om jouw website op álle fronten te optimaliseren.

 • Stap 6: Quanto costa?

  De web scan is geheel kosteloos en voor verdere optimalisaties maken we graag een voorstel op maat.

4 redenen om te kiezen voor een gratis web scan van Genius Creations

Kennis

Na de scan weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om je website te optimaliseren.

snelheid

Resultaat

En heb je aan de juiste knoppen gedraaid? Dan heb je een veilige, SEO-proof website. Een site die past bij je bedrijf én waarmee je meer commercieel resultaat behaalt.

Professioneel

De professioneel uitgevoerde web scan is gratis en vrijblijvend.

Deskundig

De web scan wordt deskundig en met passie uitgevoerd door de vakidioten van Genius Creations.

Yes! Ik wil een gratis web scan

Vul je gegevens in en ontvang jouw uitslag binnen 2 werkdagen


  Reviews

  Genius Creations

  10 Reviews

  Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

  Trustpilot
  Na 10 jaar een nieuwe site!
  Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

  Klein Comfort Techniek 27/10/2020

  Trustpilot
  Genius Creations voor een top website.
  Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

  Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

  Trustpilot
  Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

  HLDC 14/08/2020

  Trustpilot
  Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

  W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

  Trustpilot
  Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

  Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

  Trustpilot
  Snelle service en oké

  LUMIX Light 07/01/2020

  Trustpilot
  Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

  FC Drunen 06/01/2020

  Trustpilot
  Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

  W. van Eijndhoven 15/06/2019

  Trustpilot
  Super service!

  Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

  Trustpilot
  Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
  Meer informatie