HEB IK ECHT MAAR 8 SECONDEN
OM TE OVERTUIGEN?
8 sec Ja! Tenminste als we Microsoft Canada mogen geloven. Volgens hun onderzoek hebben we een aandachtsspanne van maar 8 seconden. Eén seconde minder dan een goudvis. Een goudvis! Hoewel daar geen wetenschappelijk bewijs voor is, laat YouTube haar kijkers niet voor niets een advertentie skippen na 5 seconden. Al jouw online en offline uitingen moeten jouw (potentiële) klant dus direct aanspreken én overtuigen. KLANT OVERTUIGEN
BINNEN 8 SECONDEN

De eerste indruk telt!

8 seconden. Je hebt maar 8 seconden om jouw klant te overtuigen van je merk. Een langere aandachtsspanne hebben we tegenwoordig niet meer. Jouw klant hoogstwaarschijnlijk ook niet. Een goede eerste indruk is dus erg belangrijk. No pressure…

Maar geen zorgen, Genius Creations helpt je! We heten niet voor niets Genius Creations. 😉

Wij creëren geniale concepten en effectieve grafische vormgeving. Hiermee breng je jouw merk, jouw verhaal, direct helder over op jouw doelgroep. Genius Creations visualiseert jouw boodschap en brengt zo jouw klant in beweging.

huisstijlv1

Waarmee maak jij een sterke eerste indruk?

huisstijl

Rebranding

Complete nieuwe huisstijl ontwikkelen? Doen we voor je!

Logo

Logo ontwerpen dat jouw merkverhaal ademt? Geen probleem!

vormgeving

Bedrukking

Het mooiste drukwerk? Denk aan visitekaartjes, flyers, posters, roll-up banners, brochures en briefpapier. Regelen we!

Belettering

Belettering van voertuigen, reclameborden en winkelpanden om nóg beter gezien te worden? Wij gaan voor je aan de slag!

Hoe gaan we te werk?

Identiteit

Onder het genot van een kop koffie bespreken we de identiteit en het imago van je bedrijf.

Vormgeving

Wij vertalen de identiteit van je bedrijf naar een overtuigende huisstijl.

Concept

Vol trots komen wij het concept voor jouw nieuwe huisstijl presenteren.

Oplevering

100% tevreden? Dan zorgen wij voor een kwalitatieve oplevering van een allround huisstijl.

Huisstijl ontwikkelen? Hier let je op!

Professionaliteit + -

Als ondernemer wil je professioneel overkomen. Het gebruik van afwijkende kleuren, verschillende lettertypes, onscherp, te donker of overbelicht beeldmateriaal zijn echt no-go’s. Een goed doordachte en allround uitgewerkte huisstijl draagt direct bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Onderscheidend vermogen + -

Steek je kop boven het maaiveld uit. Val op! En laat zien waarom klanten bij jou moeten zijn en niet bij je concurrent. Jouw uitstraling begint bij je huisstijl. Durf andere kleuren, vormen en beeldmateriaal te gebruiken en laat daarmee het verschil zien!

Transparantie + -

What you see is what you get. Maar krijgt jouw klant wel wat hij ziet? Check of de totale uitstraling van je bedrijf aansluit bij de verwachting van je klant. En beter nog, vraag je klant of je aan zijn verwachting hebt voldaan. Vragen staat vrij!

Duidelijkheid + -

It’s all in the name. Jouw klant wil weten wat hij kan verwachten van jou en je bedrijf. Zorg daarom voor een duidelijke bedrijfsnaam met bijpassende tagline en/of pay-off. Zo weet jouw klant precies wat je doet en waar je voor staat.

Herkenbaarheid en consistentie + -

Een huisstijl is veel meer dan een logo. Een goede huisstijl herken je aan een sterke combinatie van kleuren, vormen, lettertypes, woordkeuzes en beeldmateriaal. Maar je pakt je klant pas écht in als je jouw herkenbare visuele uitstraling consistent doorvoert. Van je website en e-mailhandtekening tot flyers en brochures. Op deze manier zorg je voor een goede eerste indruk. Een goede tweede indruk. Een goede derde indruk… Oké, je snapt waar we naartoe willen. ; )

Onze klanten_

"Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig. Met een geweldig resultaat als gevolg!"

Kimberley_ Cloud Nine Holiday Rentals

“Erg tevreden over de deskundigheid van Genius Creations! Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding!"

Jaap_ FC Drunen

‘’Werken met Genius Creations is een absolute aanrader! Zij werpen een frisse blik op de zaak, hebben een berg kennis en creativiteit in huis en maken het af met een dosis humor en energie. Dat is hoe wij Genius Creations kennen.’’

Joost_ LUMIX Light


Reviews

Genius Creations

11 Reviews

Kantoor in Beweging 07/01/2021

Trustpilot
Top website en service!
Na een eerste kennismaking met Genius Creations waren wij direct overtuigd. De energie, de goede ideeëen en de professionaliteit maakte de keuze voor hen eenvoudig. Volledige vrijheid hebben we ze gegeven in het design en de opbouw voor de website, wat heeft geresulteerd in een overzichtelijke en dynamische site, perfect passend bij ons als Kantoor in Beweging. Korte lijnen, snelle service en goed meedenken, dat kun je van ze verwachten. Dank voor de fijne samenwerking!

Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

Trustpilot
Na 10 jaar een nieuwe site!
Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

Klein Comfort Techniek 27/10/2020

Trustpilot
Genius Creations voor een top website.
Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

Trustpilot
Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

HLDC 14/08/2020

Trustpilot
Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

Trustpilot
Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

Trustpilot
Snelle service en oké

LUMIX Light 07/01/2020

Trustpilot
Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

FC Drunen 06/01/2020

Trustpilot
Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

W. van Eijndhoven 15/06/2019

Trustpilot
Super service!
Meer informatie