HOI, LEUK DAT JE ER BENT!

STUUR JE ONS EEN BERICHTJE OF BEL JE LIEVER? 0416 - 44 10 03

  GENIUS CREATIONS

  Christiaan Huygensweg 3c
  5151 DM Drunen
  0416 - 44 10 03

  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur.

  Contact

  Mr. Genius

  Michael Luiken

  Ivy van Alphen

  Happy Customer Manager

  Ivy van Alphen


  Reviews

  Genius Creations

  10 Reviews

  Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

  Trustpilot
  Na 10 jaar een nieuwe site!
  Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

  Klein Comfort Techniek 27/10/2020

  Trustpilot
  Genius Creations voor een top website.
  Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

  Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

  Trustpilot
  Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

  HLDC 14/08/2020

  Trustpilot
  Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

  W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

  Trustpilot
  Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

  Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

  Trustpilot
  Snelle service en oké

  LUMIX Light 07/01/2020

  Trustpilot
  Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

  FC Drunen 06/01/2020

  Trustpilot
  Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

  W. van Eijndhoven 15/06/2019

  Trustpilot
  Super service!

  Cloud Nine Holiday Rentals 07/06/2019

  Trustpilot
  Prachtig logo dat past bij mij en mijn bedrijf! Heel blij met het werk van Genius Creations aan het logo voor mijn bedrijf Cloud Nine Holiday Rentals. Michael heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en vraagt door waar nodig en is daarna met veel creativiteit en kunde met mijn vereisten aan de slag gegaan. Wat heeft gezorgd voor een logo dat mijn verwachtingen ver heeft overtroffen. Geweldig!
  Meer informatie