Slide APPS f EEN EIGEN APP. GAAF! Nog sneller en leuker werken met een eigen App. Wij maken een App speciaal voor jouw bedrijf op maat! Geef klanten inzicht in de voorraad, diensten, data, nieuwsupdates of zorg voor een overzichtelijk Sales Dashboard voor jouw medewerkers. d d Slide f FF BRAINSTORMEN? Hoe kunnen wij het werkproces voor jou en je medewerkers eenvoudiger maken? Plan een brainstormsessie met ons in zodat wij jullie creatief op weg kunnen helpen.


  a HANDIG!
  Slide WERKPROCES i WHAT'S APP? Tijdens een creatieve brainstormsessie bespreken we de wensen en mogelijkheden. i PLANNING & ONTWERP Volgens een duidelijke planning gaan wij aan de slag met het ontwerpen van de App. d ONTWIKKELING Na akkoord van het concept zullen wij de App gaan ontwikkelen, programmeren en testen. i LIVE! j a j Na een definitieve GO en het geven van de juiste instructies kan de App live! HOW WE DO IT Slide FF BELLEN? apps


   DAAR WIL IK MEER OVER WETEN!

   Reviews

   Genius Creations

   11 Reviews

   Kantoor in Beweging 07/01/2021

   Trustpilot
   Top website en service!
   Na een eerste kennismaking met Genius Creations waren wij direct overtuigd. De energie, de goede ideeëen en de professionaliteit maakte de keuze voor hen eenvoudig. Volledige vrijheid hebben we ze gegeven in het design en de opbouw voor de website, wat heeft geresulteerd in een overzichtelijke en dynamische site, perfect passend bij ons als Kantoor in Beweging. Korte lijnen, snelle service en goed meedenken, dat kun je van ze verwachten. Dank voor de fijne samenwerking!

   Int. Transportbedrijf Kuijs 28/10/2020

   Trustpilot
   Na 10 jaar een nieuwe site!
   Onlangs hebben we onze nieuwe site gelanceerd, alleen maar positieve reacties! Dat onze site verouderd was wisten we… we hebben er bewust niet in geïnvesteerd afgelopen jaren. Echter Ivy heeft ons in het kennismakingsgesprek met haar enthousiasme overtuigd van de kracht van Genius Creations : Klein overzichtelijk bedrijf, uit de gemeente Heusden luisterend naar klant en qua kennis, kunnen en performance kunnen ze zich zeker meten met de veel groteren aanbieders… Zij zouden ervoor gaan zorgen dat de nieuwe site voldeed aan onze wensen van dit moment: een site met relatief weinig tekst, die wel een goed beeld geeft van wie we zijn en wat we doen. En dat is naar onze mening zeker gelukt!

   Klein Comfort Techniek 27/10/2020

   Trustpilot
   Genius Creations voor een top website.
   Na een goed gesprek met Genius Creations wisten zij exact wat ik voor website nodig had. Ze hebben een mooie website gebouwd. Niet alleen de website, maar ook de achterliggende stukken zoals SEO etc hebben ze gelijk aangepakt. Nu een snelle website, die ook hoog in de ranking komt. Super bedrijf :)

   Kristel Coaching - Dutch Gym 28/08/2020

   Trustpilot
   Deskundig en goed luisterend bedrijf! Een mooie website opgezet voor mijn bedrijf, wist totaal niet wat ik wilde maar dit past perfect bij mij! Alles is naar wens! Fijne samenwerking en komen zelf met super ideeën en tips! Zeker voor herhaling vatbaar voor een nieuw project!

   HLDC 14/08/2020

   Trustpilot
   Genius Creations helpt en luistert! Ze durven voorstellen te doen, waar je zelf niet aan denkt, maar staan ook open voor eigen inbreng. Fijne samenwerking!

   W. van Eijndhoven Schilderwerken 15/04/2020

   Trustpilot
   Zeer tevreden! Snelle, duidelijke en fijne communicatie. Van aanvraag tot eindresultaat binnen twee weken gerealiseerd!

   Schoonheidsinstituut Jacky Rutten 08/01/2020

   Trustpilot
   Snelle service en oké

   LUMIX Light 07/01/2020

   Trustpilot
   Beste club die er is! Fijn contact en zeer vlotte acties en reacties!

   FC Drunen 06/01/2020

   Trustpilot
   Erg tevreden over deskundigheid Genius Creations ! Vanaf offertestadium tot aan levering zijn wij als voetbalclub FC Drunen erg tevreden over het verloop en proffesionele wijze waarop Genius Creations ons van dienst is geweest Genius Creations is een bedrijf dat erg oplossingsgericht werkt en deskundig is in hetgeen ze aanbieden met de juiste prijs/kwaliteits verhouding ! De ledverlichting , die ontworpen en aangesloten is door Genius Creations, in onze voetbalkantine ( FC Drunen) is dan ook een verrijking en met het oog op de toekomst een duurzame oplossing!

   W. van Eijndhoven 15/06/2019

   Trustpilot
   Super service!
   Meer informatie